De Loft Fitness

De Loft Fitness

" Because Quality Is A Choice "

De Loft Fitness te Kuurne wou een "All Inclusive" formule waarbij de sporter enkel zijn/haar sportkledij moet meebrengen. Zo is het idee gegroeid om in een loft-sfeer een fitness aan te bieden die rekening houdt met alle comfort elementen naast het sporten.

De 8 individuele Luxe-douches met direct warm water , zonder stroom- of warmteverlies wanneer allen in gebruik, is slechts een klein voorbeeld. Daarnaast zijn de douche cabines naadloos, waarbij elk vuiltje onmiddelijk wordt weggespoeld en netheid vanzelfsprekend is !

Ook de medische sauna's na het sporten zorgen voor een sterk verminderde kans op pijnlijke, stijve spieren of gewrichten.

Onze GREEN GENERATION Matrix toestellen houden van het milieu ! Een ingebouwd systeem zorgt ervoor dat de sporter de nodige electriciteit zelf dient op te wekken alvorens men een persoonlijk trainingsprogramma kan selecteren. Men kan kiezen tussen vele opties zoals De Fitnesstest,Conditietraining, Doelhartslag of Personal Programma, dit terwijl U naar Uw favoriete TV programma kijkt of Uw persoonlijk afspeellijst beluistert. 
MATRIX zorgde tevens voor ingebouwde ventilatoren die voor de nodige afkoeling zorgen. 


Rug- of knieklachten? Met behulp van onze Personal Trainer zorgen wij voor een aangepast programma zodanig U toch kan sporten zonder pijn of overbelasting van de spieren en gewrichten.Zo zijn er 4 verschillende type fietsen, waarbij elke keer rekening wordt gehouden met de ergonomie en de behoeften van de sporter.

In De Loft houden wij van een persoonlijke aanpak!
 Onze In-House Personal Trainer, al jaren actief als mental-, voedings- en personal coach zal ons allen begeleiden naar een gezonder leven .
" 1 uur trainen is slechts 4% van je dag om je de andere 96% goed te voelen!"


In al onze abonnementen is water, handdoeken services,sauna en douches inbegrepen.

Na het sporten toch een kleine apero? Dat kan! In onze lounge bar zit U rustig onder vrienden met gezonde versnaperingen of een lekkere snack in onze eetruimte. Iedereen welkom!


Kortom, sporten in De Loft is telkens weer een beleving voor lichaam en geest.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Fitness