Voorbeeld pagina

Cleaning Products specialiseert zich in de verhuur en verkoop van een groot gamma professionele schoonmaakproducten en machines voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik. In onze winkel te Kuurne kunt u terecht voor een uitgebreide selectie producten van gerenommeerde marktleiders. De merken hierboven vermeld, zijn maar een selectie van wat we in stock hebben.

Onze professionele schoonmaakproducten komen de meeste industrieën ten goede, of het nu gaat om gezondheidszorg, horeca of de auto-industrie; we zorgen ervoor dat we altijd de juiste producten hebben die op maat zijn gemaakt voor uw behoeften als individu of bedrijf.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en laat onze ervaren en deskundige teamleden u adviseren over de juiste keuze in professionele schoonmaakproducten.

Verkoop

In onze winkel te Kuurne kunt u terecht voor een uitgebreide selectie schoonmaak producten en machines van gerenommeerde marktleiders voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Verhuur

Wij verhuren reinigingsmachines van vloer tot plafond. Schrobmachines, éénschijfsmachines, hogedrukreinigers, veegmachines, stof- en waterzuigers, etc..

Herstel

Een op maat gemaakte reparatie oplossing binnen de week die precies voldoet aan uw behoeften en budget. Uw reinigingsmachine kan eenvoudig worden gerepareerd, zodat deze weer werkt of volledig is opgeknapt.

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 10u – 19u
Zaterdag & zondag op afspraak

Cleaning Products
Professionele schoonmaakproducten
Rijksweg 90
8580 Kuurne

056/72 87 34
0475/80 06 05
koen@cleaning-products.be

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[indeed-clients limit=”20″ theme=”theme_1″ columns=”12″ align_center=”1″ item_height=”100″ slider_set=”0″ items_per_slide=”10″ slide_speed=”4000″ slide_pagination_speed=”250″ slide_opt=”nav_button,autoplay,stop_hover,responsive,autoheight,loop” pagination_theme=”pag-theme2″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_select_t=”small_text” filter_align=”left” layout_mode=”masonry” order_by=”name”]